Nagradni natječaj

Nagradni natječaj:

 

Članak 1.

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Moje cipele su Tvoje cipele“ je Mad d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Anđela Nuića 6, u daljem tekstu Organizator. Nagradni natječaj priređuje se radi promidžbe brenda Moje Cipele.

 

Članak 2.

Trajanje nagradnog natječaja i proglašenje dobitnika

Nagradni natječaj traje od 29.03.2019. godine, sastoji se od jednog kruga i traje do 31.03.2019. godine, do 23:59 h.

Proglašenje dobitnika biti će 01.04.2018.godine, u 12:00 h na facebook stranici organizatora  https://www.facebook.com/mojecipelecom/

 

Članak 3.

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com/) koji su državljani te imaju prebivalište u Hrvatskoj: Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (http://www.facebook.com/legal/terms)

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Mad d.o.o  kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

 

Članak 4.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

✅ Lajkati i podjeliti nagradni natječaj pod javno (u zagradi navesti jedan željeni model i veličinu)

✅ Pozvati 2 prijateljice da se pridruže nagradnom natječaju

 

Članak 5.

Odluka o pobjedniku će biti nasumično odabrana uz pomoć programa fanpagekarma.com

Dobitnik nagrade podatke za slanje nagrade (adresa, mjesto, poštanski broj) javit će se u inbox fb page Moje cipele, organizatoru nagradnog natječaja u roku od 7 radnih dana.

Nagrada: Darujemo 1 par cipela prema izboru dobitnika.

  • Dobitnik nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

 

Članak 6.

Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši pravila određena za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Svi sudionici koji su diskvalificirani biti će obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Facebooka.

Članak 7.

Predaja nagrada

Nagrada će biti poslana na željenu adresu dobitnika, a dokaz slanja (potvrda od pošte ili kurirske službe) služi kao potvrda kojom se dobitnici nagrada odriču svih prava i potraživanja iz ovog nagradnog natječaja.. Ako se dobitnik ne javi Organizatoru na Facebook stranici u roku od 7 radnih dana od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gubi pravo na nagradu.

Članak 8.

Pravila Facebook stranice

Facebook nije odgovoran za promociju, sponzoriranje ili administriranje nagrade igre niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je natječaj ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

 

Članak 9.

Zaštita osobnih podataka

Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici daju dobrovoljnu i izričitu privolu kojom informirano i nedvosmisleno daju pristanak za obradu svojih osobnih podataka u svrhu provođenja natječaja te daljnjeg informiranja javnosti  o tijeku i rezultatima natječaja.  Dobitnici će biti objavljeni i putem Facebook stranice Organizatora, za što su  dali izričitu suglasnost sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Sudjelovanjem u natječaju sudionici izričito  izjavljuju kako se opisano postupanje s njihovimosobnim podacima neće smatrati povredom osobnih podataka. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora i za slanje nagrada (poštom).       

      

Članak 10.

Dobitnici ne snose nikakve poreze, obveze, troškove slanja poštom ili naknade direktno povezane s nagradama

 

Članak 11.

Opće odredbe

Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

 

Članak 12.

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na web stranici Moje cipele na adresi https://www.mojecipele.com/ na dan 29.03.2019. godine.